Bankarskı Kredıt (Hıpoteka) – Stay Property
Your search results

Bankarskı Kredıt (Hıpoteka)

Kao Stay Property Company, nudimo privatne hipotekarne pogodnosti za nekretnine koje želite kupiti od naše kompanije. Možete iskoristiti mogućnosti bankarskog kredita (hipoteke) uz povoljne kamatne stope koje banke sklapaju posebno za klijente naše kompanije. Pomažemo vam da koristite bankarski kredit po kamatnim stopama na nižem tržištu stambenih kredita i pod uslovima imate prednost. Bankovni kredit možete koristiti pod najpovoljnijim uslovima za nekretnine koje planirate da kupite i onda možete vratiti bez ikakvih poteškoća. Kao Stay Property Company, mi nastavljamo da zadovoljavamo vaše potrebe u maksimalnom kvalitetu. Mi vam pomažemo u procedurama kao što je iznos kredita koji odgovara banci odobrenoj vrednosti nekretnine.

Podrška boravka imovine u vašim prijavama za stambeni kredit!

Ne morate brinuti o svojim prijavama za stambeni kredit (hipoteka). Nemojte razmišljati o tome koje dokumente bih trebao pripremiti, ako je moj kredit odobren, kada je moj kredit zaključen. Kao Stay Property Company, pratimo vas u svim ovim periodima i nudimo vam podršku kompanije. Naše stručno osoblje će vas pratiti kako bi pripremili dokumente za hipoteku i takođe ih je potrebno dostaviti banci. Naše stručno osoblje koje radi u ovoj oblasti brzo završava sve procedure za pripremu vaših dokumenata, predaju banci i apliciraju za kredit. Naši stručnjaci prate proces ocjene i odobravanja kredita putem banke. Oni preduzimaju mere predostrožnosti protiv mogućih problema i obavljaju sve vrste poslova kako bi vaš kredit bio odobren.

Nakon odobrenja odobrenog kredita, obavještavamo naše klijente. Procese započinjemo odmah u slučaju da odobravamo i pažljivo pratimo pravne procese. Osoblje naše kompanije će pružiti pomoć u ekspertskim analizama potrebnim za stambene kredite. Možete pratiti sve procese pripreme dokumenata, dostavljanja u banku, apliciranja za kreditne i procese odobravanja, ako želite. U svim ovim procesima razmišljamo o udobnosti i zadovoljstvu naših kupaca koji su preferirali našu kompaniju. Na pouzdan i brz način obavljamo sve poslove potrebne za dovršenje procedura. Nudimo povoljne kreditne alternative kao preduzeće za nekretnine koje ste kupili od naše kompanije za nekretnine, Stay Property ispod tržišnih uslova.

Potrebni dokumenti za podnošenje zahtjeva za hipoteku

Određeni dokumenti su potrebni u zahtjevima za stambeni kredit. Ovi dokumenti razlikuju se od domaćih i stranih državljana.

Dokumenti potrebni za turske državljane su sledeći:

  • Kopija vlasničkog ugovora za imovinu koja se kupuje
  • Kopija izvoda iz matične knjige rođenih

Dokumenti potrebni za strane državljane su sledeći:

  • Kopija vlasničkog ugovora za imovinu koja se kupuje
  • Kopija pasoša
  • Poreskı Identifikacioni broj
  • Dokument o plati
  • Rezime računa za poslednja 3 sata
  • Dokument o računu registrovan na ime osobe, koja će koristiti kredit (električni, vodni, internetski račun)

Važna napomena: U početku je potrebno prevesti dokumente koje smo gore spomenuli za strane državljane na turski.

Kao Property Company, Stay Property, naše stručno osoblje će vam pružiti svu vrstu pomoći u smislu prevođenja ovih dokumenata.

Kao Stay Property, mi ne prodajemo samo kuću, imamo veliki portfolio o vili, zemljištu, ljetnikovcima, komercijalnim jedinicama, investicionim projektima i sl. Usluge koje nudimo su sveobuhvatne i vođene zahtjevima. Pružamo potrebnu podršku za sve vrste procesa prije i poslije kupovine nekretnine. Mi proširujemo naše uslužne delatnosti kako bismo vas učinili vlasnikom nekretnina u Alanji, jednom od najlepših turističkih područja u Turskoj. Proizvodimo naše projekte i nudimo vam najljepše nekretnine regije za prodaju.

Compare Listings