O Nama – Stay Property
Your search results

O Nama

Stay Property je kompanija koja domaćim i stranim državljanima pruža usluge u sektoru nekretnina u i oko Alanje, kroz politiku razumne cijene ulaganjem u naše osoblje i tehnologiju.

Naša kompanija koja namjerava biti vodeća i dominantna kompanija u sektoru ima portfelj nekretnina koji zadovoljava sve vrste užitka i različite zahtjeve. Mi nastavljamo da nudimo uglednu imovinu koja će dobiti poštovanje od naših kupaca i može pretvoriti njihovu imovinu u investiciju. Nastavljamo da se razvijamo na način da budemo globalna kompanija sa našim korporativnim identitetom i tehničkom pozadinom svaki dan. Nudimo sve vrste pomoći domaćim i stranim državljanima kako bi predstavili našu zemlju, Antaliju i Alaniju i pokazali gostoljubivost turskog naroda. Naš krajnji cilj je da budemo lider u sektoru nekretnina i građevinarstva, dajemo primer drugim kompanijama i pretvaramo se u zaštitni znak koji svi preferiraju.

Možete dobiti najpogodniju imovinu za svoje snove i ideale. Na pravoj ste adresi da pretvorite svoju imovinu u investiciju i zaradite mnogo u budućnosti. Da bismo ponudili tačne i pouzdane usluge, pitanje je koje postavljamo kao kompanija. Da bi naši kupci bili vlasnici kuća i ponudili cijene pod tržišnim uvjetima u okviru etičkih vrijednosti spadaju u naše temeljne filozofije. Zahtjevi i zahtjevi kupaca su glavni faktori za formiranje naše politike. U tom kontekstu, slušamo i primjenjujemo savjesno zahtjeve, zahtjeve i preporuke svih korisnika bez iznimke. Naša politika „Precizna cena na tačnu cenu“ se nastavlja. Uvijek dajemo prednost formiranju portfelja željene imovine koja je pristupačna svima, treba da bude investirana i da će se povećati.

Naša glavna uslužna oblast je prodaja nekretnina i usluga za iznajmljivanje nekretnina. Pored toga, vršimo pripremu dokumenata i rokove za prijavu potrebnih za birokratske procedure naših klijenata sa našim iskusnim osobljem. Osim toga, nastavljamo da nudimo renoviranje, čišćenje, popravku, iznajmljivanje automobila, polise osiguranja, procedure izdavanja vize i boravišne dozvole za strance, kupovinu nameštaja, potrebe za belom tehnikom i slične usluge u društvu sa profesionalnim kompanijama koje smo sarađivali. Veliku važnost pridajemo određenim pitanjima kao što su kvalitet, transparentnost, poštenje, zadovoljstvo korisnika, razumna cijena i pravovremena isporuka. Sretni smo što možemo ponuditi uslugu u Alanyi koja je jedno od najljepših turističkih mjesta na svijetu, predstaviti županiju i učiniti domaće i strane državljane vlasnikom imovine u Alanji.

Svi ovi radovi, politike i naša glavna svrha su da pretvorimo Stay Property u vodeći svetski brend. Naši radovi se nastavljaju u tom pravcu. Lokalni i strani državljani koji preferiraju Antaliju koja je glavni grad turizma i Alanja, naša prekrasna županija, nikada ne bi zažalili. Mi smo najbliži telefonu kada vam je potrebna imovina. Obrazac “Mi vas pozivamo” možete popuniti na našoj web stranici. U slučaju da popunite ovaj formular, naši profesionalni predstavnici kupaca će vas pozvati što je prije moguće. Vi ćete biti informisani o vrstama informacija o regionu i nekretninama od strane zaposlenih u našoj kompaniji. Kada želite da saznate više detalja, onda vas želimo zabaviti u našem centru kompanije ili u našim uredima. Biće nam zaista drago da vidimo kako naši klijenti sretno odlaze i ostvaruju profit u budućnosti. U ovom okviru, naše usluge u Alanji se nastavljaju za domaće i strane državljane.

Compare Listings